1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.

Az idei Fesztivál fő témái közé tartozott a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségek, a meggyőző és hatékony marketing módszerek kialakítása az online térben és olyan népszerű platformokon, mint a Linkedin, Facebook, Youtube vagy a TikTok világa.

 

Összességében nagyon hasznos eseményen lehettünk jelen, ahol tanultunk, inspirálódhattunk, és nem utolsó sorban fejleszthettük magunkat. Bízunk benne, hogy a konferencián szerzett praktikák segítenek majd a Veletek való hatékony kommunikációban és a marketing terveink megvalósításában!

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.