Wir haben auf der HRPWR-Konferenz einen Vortrag über die Digitalisierung im Baugewerbe gehalten

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

 

A videó elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy leendő ügyfeleink és partnereink megismerjék az általunk fejlesztett digitális megoldások széles körű választékát. Szoftveres és hardveres fejlesztéseink nemcsak az építőipar területén, hanem a mezőgazdaságban és a gyártásban is megoldást jelentenek a különféle kihívásokra.

 

Ismerd meg az iKontot!

Az iKont intelligens konténer rendszer első generációja azért készült, hogy az építkezéseken, üzemi területeken vagy gyárakban használt eszközök és szerszámok teljes mértékben biztonságban legyenek. Az iKont rendszer segítségével pontosan nyomon követhető a munkaeszközök életútja a beüzemelésüktől egészen a leselejtezésükig. Ehhez eszközként biztosítjuk a könnyen használható iKontBox szekrényrendszert és az iKontEntry beléptetőrendszert, melynek alkoholszondás verziója segítséget nyújt az ittas munkavégzés kiszűrésében is.
Az eszközök mellett az iKont szoftveres háttérrendszer mindenben kiszolgálja a felmerülő igényeket, legyen szó értékmegőrzésről vagy az eszközök nyilvántartásáról. Létrehoztuk továbbá az iKontŐr szolgáltatást, amely a kamerarendszerrel támogatva felügyeli a munkaterületet, az eszközöket és a munkavállalók biztonságát.

Wir haben auf der HRPWR-Konferenz einen Vortrag über die Digitalisierung im Baugewerbe gehalten

10/11/2022

Wir nahmen als Redner an der von HRPOWER organisierten Konferenz über Blue Collar HR Herausforderungen und Lösungen 6.0 teil. Neben vielen spannenden Themen wurde auch die Digitalisierung in der Baubranche diskutiert. Auch hiermit bedanke ich mich für die Ehre dieser Einladung!

Radiointerview mit Péter Sándor Juhász, dem Geschäftsführer und Mitbegründer von iKont

09/10/2022

Zsuzsanna Tüske, die Moderatorin von Radio Baja, sprach mit Péter Sándor Juhász, dem Geschäftsführer und Mitbegründer von iKont Kft, die die intelligenten Container vertreibt.

Videointerview mit Blue-Collar-Arbeitern in der Bauindustrie

04/10/2022

Durch die Entwicklung von iKont-Software und -Hardware (z. B. Smart Container) tragen wir zur Digitalisierung in der Baubranche bei. Um uns ein umfassendes Bild von der Situation im Baugewerbe zu machen, haben wir einige Blue-Collar-Arbeiter befragt.