ikont_okoskonténer

Elkészült az iKont image videója

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

 

A videó elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy leendő ügyfeleink és partnereink megismerjék az általunk fejlesztett digitális megoldások széles körű választékát. Szoftveres és hardveres fejlesztéseink nemcsak az építőipar területén, hanem a mezőgazdaságban és a gyártásban is megoldást jelentenek a különféle kihívásokra.

 

Ismerd meg az iKontot!

Az iKont intelligens konténer rendszer első generációja azért készült, hogy az építkezéseken, üzemi területeken vagy gyárakban használt eszközök és szerszámok teljes mértékben biztonságban legyenek. Az iKont rendszer segítségével pontosan nyomon követhető a munkaeszközök életútja a beüzemelésüktől egészen a leselejtezésükig. Ehhez eszközként biztosítjuk a könnyen használható iKontBox szekrényrendszert és az iKontEntry beléptetőrendszert, melynek alkoholszondás verziója segítséget nyújt az ittas munkavégzés kiszűrésében is.
Az eszközök mellett az iKont szoftveres háttérrendszer mindenben kiszolgálja a felmerülő igényeket, legyen szó értékmegőrzésről vagy az eszközök nyilvántartásáról. Létrehoztuk továbbá az iKontŐr szolgáltatást, amely a kamerarendszerrel támogatva felügyeli a munkaterületet, az eszközöket és a munkavállalók biztonságát.

 

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.