ikont_okoskonténer

Elkészült az iKont image videója

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

 

A videó elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy leendő ügyfeleink és partnereink megismerjék az általunk fejlesztett digitális megoldások széles körű választékát. Szoftveres és hardveres fejlesztéseink nemcsak az építőipar területén, hanem a mezőgazdaságban és a gyártásban is megoldást jelentenek a különféle kihívásokra.

 

Ismerd meg az iKontot!

Az iKont intelligens konténer rendszer első generációja azért készült, hogy az építkezéseken, üzemi területeken vagy gyárakban használt eszközök és szerszámok teljes mértékben biztonságban legyenek. Az iKont rendszer segítségével pontosan nyomon követhető a munkaeszközök életútja a beüzemelésüktől egészen a leselejtezésükig. Ehhez eszközként biztosítjuk a könnyen használható iKontBox szekrényrendszert és az iKontEntry beléptetőrendszert, melynek alkoholszondás verziója segítséget nyújt az ittas munkavégzés kiszűrésében is.
Az eszközök mellett az iKont szoftveres háttérrendszer mindenben kiszolgálja a felmerülő igényeket, legyen szó értékmegőrzésről vagy az eszközök nyilvántartásáról. Létrehoztuk továbbá az iKontŐr szolgáltatást, amely a kamerarendszerrel támogatva felügyeli a munkaterületet, az eszközöket és a munkavállalók biztonságát.

 

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.

IKONT A BRIT-MAGYAR ÜZLETI FÓRUMON!

2023.10.10.

A közel 100 magyar és brit cég között, az Ikont is részt vett a Brit-Magyar Üzleti Fórumon 2023. október 5. és 6. napokon Budapesten, a Hungarian British Business Alliance (HBBA), a Londoni Magyar Nagykövetség és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezésének köszönhetően.

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

2023.08.24.

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen
területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a
területünk védelmének.