Előadóként és kiállítóként is részt vettük a Digitális – építőipar konferencián

A Danubius Hotel Arénában került megrendezésre a Digitális – építőipar konferencia 2023. február 21-én (online) és 22-én. A rendezvény mindkét napján részt vettünk előadóként, és különféle aspektusokból jártuk körbe az építőipari digitalizáció témakörét. A 22-i offline napon kiállítóként is bemutatkoztunk.

 

A Digitális építőipar konferencia célja, hogy összehozza a szakembereket és elősegítse a digitális technológiák elterjedését az építőiparban. Az intelligens  konténereket gyártó és forgalmazó iKont startupunkkal mi is eltökélten dolgozunk azon, hogy az építőipari digitalizáció, és az általunk fejlesztett hardveres és szoftveres megoldások egyre nagyobb hangsúlyt kapjanak mind a hazai, mind pedig a külföldi piacon.

 

A konferencia első napján az iKont ügyvezetője, Juhász Sándor Péter az építőiparban tanuló diákok körében elkészített kutatásunkat mutatta be. A felmérés egyben felvezetőként is szolgált a digitalizáció jelenléte az oktatásban fórumbeszélgetéshez. Ennek keretében számos szakértő vitatta meg az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket. A beszélgetés résztvevői között szerepeltek olyan neves oktatók, mint Józsa Tamás (Hild József Építőipari Technikum), Kaczur András (BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum), Dr. Lovas Tamás (BME), Sárosi Máté (BKSZC Ybl Miklós Építőipari Technikum és Szakképző Iskola), Szaffenauer József (Pollack Mihály Technikum), Dr. Szép János (Széchenyi István Egyetem), Sztányi Róbert (Debreceni Egyetem) és Dr. Zagorácz Márk Balázs (PTE MIK). Az előadók és a közönség egyaránt nagyon érdeklődve hallgatta a beszélgetést, amely számos fontos kérdést érintett, mint például a digitális oktatási platformok használatát, valamint az aktuálisan alkalmazott digitális megoldásokat az építőiparban.

 

A második napon az iKont sales munkatársa, Szilágyi László tartott offline előadást az építőipari digitalizáció munkamorálra gyakorolt hatásáról. A közönség megismertette egy korábbi mélyinterjús kitatásunk eredményeit is. Az előadásokon felül, a konferencia helyszínén a résztvevők kipróbálhatták az iKontBoxot (elektromos zárakkal ellátott szekrényrendszer), amely lehetővé teszi szerszámok biztonságos tárolását.

A konferencia két napja alatt számos érdekes előadás hangzott el, a résztvevők új tudással gazdagodhattak az építőipari digitalizáció jelenéről és jövőjéről. Az eseményt a szakma legfontosabb képviselői látogatták. Az előadásunknak és az általunk bemutatott iKont termékeknek köszönhetően hasznos kapcsolatotokat sikerült kiépítenünk a piac szereplőivel.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.