Előadóként vettünk részt a Portfolio „Fókuszban a KKV Versenyképesség” című konferenciáján.

A konferencia helyszínéül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel szolgált, a cél az volt, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

 

Lehetőségünk adódott a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére a Vállalati panelbeszélgetésben részt venni. Az iKont ügyvezetője, Juhász Sándor, többek között olyan felvetésekre reflektált, mint a digitalizáció és fenntarthatóság jövőjének kilátásai, energiahatékony beruházások, munkaerőpiaci kihívások és hogy merre is tart tovább a magyar gazdaság.

A rendezvény fő tanulsága, hogy szinte minden szektorban lassan megy a kilábalás az elmúlt két év igen nehéz piaci környezetének sokkjából, láthatóan több tendencia is egy pozitívabb jövőképet vetít előre.

https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-kkv/fokuszban-a-kkv-versenykepesseg-szekesfehervar/1697/program#

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.