Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

Ez alkalommal mi is kiállíthattunk 2024. május 7-10. között, a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarával közös standon. Az iKont népszerűségét a már sokak számára jól ismert szerszámtárolós rulett növelte a rendezvényen, ugyanis a játéknak köszönhetően, több mint 40 céggel sikerült kapcsolatba lépnünk, bemutatva ezzel az iKont által kínált hatékony és kontrollt biztosító megoldást.

Bár először vettünk részt az eseményen, de nem utoljára! Úgy gondoljuk a vártnál sokkal hasznosabb volt a megjelenésünk, ezt mi más igazolná jobban számunkra, mint az „Ipar Napjai névjegyek” elnevezésű listánk hossza 😊

Előadóként vettünk részt a Portfolio „Fókuszban a KKV Versenyképesség” című konferenciáján.

2024.06.05.

A konferencia helyszínéül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel szolgált, a cél az volt, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.