iKont_okoskonténer_

Kutatás és sajtómegjelenések az építőipari digitalizáció témakörében

Iparági mélyinterjús kutatást végeztünk a magyar építőipari piac helyzetéről, valamint az építőipari digitalizáció jelenlétéről a hazai építkezéseken.

 

 

Az említett kutatási módszertant azért választottuk, hogy mélyebb, átfogóbb betekintést nyerhessünk az érintett témakörökbe. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy különféle méretű és profilú építőipari cégek megkérdezésével készítsük el a kutatást, és ezzel még árnyaltabb képet kapjunk. Olyan átfogó ismeretanyag összegyűjtésére törekedtünk, melynek köszönhetően hitelesen tárhattuk fel a legnagyobb problémákat és kihívásokat a hazai építőipari vállalkozások életében. Négy nagy témakör köré építettük a kutatásunkat: építőipari munkaerő, kommunikáció és projektmenedzsment, kalkulált veszteségek, digitalizáció.

 

 

A kutatás eredményeiből sajtóanyagot készítettünk, mely több releváns felületen is megjelent. Továbbá Juhász Sándor Péter a Bajai Rádióban is beszélt az építőipar helyzetéről.

 A sajtómegjelenések az alábbi oldalakon érhetőek el:

Magyar Építéstechnika: LINK

Digital Hungary: LINK

Startlap.hu: LINK

HRPWR: LINK

Napi.hu: LINK

Origo: LINK

Márkamonitor: LINK

Magyar Építők: LINK

HRPWR: LINK

Bajai rádió interjú: LINK

 

 

Előadóként és kiállítóként is részt vettük a Digitális – építőipar konferencián

2023.03.09.

A Danubius Hotel Arénában került megrendezésre a Digitális – építőipar konferencia 2023. február 21-én (online) és 22-én. A rendezvény mindkét napján részt vettünk előadóként, és különféle aspektusokból jártuk körbe az építőipari digitalizáció témakörét. A 22-i offline napon kiállítóként is bemutatkoztunk.

Elkészült az iKont image videója

2023.01.16.

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

Építőipari digitalizáció környezetbarát megoldásokkal

2022.12.30.

Földünk és környezetünk megóvása kifejezetten fontos a számunkra, ezért a termékeink kialakításánál törekszünk rá, hogy minél több környezetbarát megoldást használjunk alapanyagként. Úgy gondoljuk, hogy az építőipari digitalizáció összeférhet a környezetbarát megoldásokkal.