iKont_okoskonténer_

Kutatás és sajtómegjelenések az építőipari digitalizáció témakörében

Iparági mélyinterjús kutatást végeztünk a magyar építőipari piac helyzetéről, valamint az építőipari digitalizáció jelenlétéről a hazai építkezéseken.

 

 

Az említett kutatási módszertant azért választottuk, hogy mélyebb, átfogóbb betekintést nyerhessünk az érintett témakörökbe. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy különféle méretű és profilú építőipari cégek megkérdezésével készítsük el a kutatást, és ezzel még árnyaltabb képet kapjunk. Olyan átfogó ismeretanyag összegyűjtésére törekedtünk, melynek köszönhetően hitelesen tárhattuk fel a legnagyobb problémákat és kihívásokat a hazai építőipari vállalkozások életében. Négy nagy témakör köré építettük a kutatásunkat: építőipari munkaerő, kommunikáció és projektmenedzsment, kalkulált veszteségek, digitalizáció.

 

 

A kutatás eredményeiből sajtóanyagot készítettünk, mely több releváns felületen is megjelent. Továbbá Juhász Sándor Péter a Bajai Rádióban is beszélt az építőipar helyzetéről.

 A sajtómegjelenések az alábbi oldalakon érhetőek el:

Magyar Építéstechnika: LINK

Digital Hungary: LINK

Startlap.hu: LINK

HRPWR: LINK

Napi.hu: LINK

Origo: LINK

Márkamonitor: LINK

Magyar Építők: LINK

HRPWR: LINK

Bajai rádió interjú: LINK

 

 

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.

IKONT A BRIT-MAGYAR ÜZLETI FÓRUMON!

2023.10.10.

A közel 100 magyar és brit cég között, az Ikont is részt vett a Brit-Magyar Üzleti Fórumon 2023. október 5. és 6. napokon Budapesten, a Hungarian British Business Alliance (HBBA), a Londoni Magyar Nagykövetség és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezésének köszönhetően.

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

2023.08.24.

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen
területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a
területünk védelmének.