Rólunk

Az iKont Kft. 2018-ban alapították magyar magánszemélyek, azzal a céllal, hogy az építőipari kivitelezés területére modern digitalizált megoldásokat fejlesszen. Az évek során intézményi befektetők is csatlakoztak a cég tulajdonosi köréhez. Telephelyünket 2022 év elejétől kezdtük el kiépíteni, ahol az előkészítés, fejlesztés és gyártás szorosan együttműködve, gördülékenyen és produktívan képes előállítani termékeinket.

 

A kezdeti 3 fős létszámból mára 20 fős csapattá növekedtünk, amely továbbra is folyamatosan bővül és fejlődik. Ezért is fontos számunkra, hogy kollégáink munkakörének meghatározásakor végzettségükön és szakmai ismereteiken felül érdeklődési körüket is figyelembe vegyük.

 

Fő célunk, hogy ötvözzük a legmodernebb high-tech informatikai megoldásokat a hagyományos eszközökkel, biztosítva a terepen valóban stabilan működő, megbízható terméket. A jelenleg elérhető termékek mellett számos innovatív technológia terepi felhasználásán dolgozunk, amit remélhetőleg hamarosan Önnek is bemutathatnak kollégáink.

Munkatársak

Juhász Sándor

CEO, co-founder

Danyi-Pálinkás Anita

értékesítés támogató

Szilágyi László

regionális vezető

Barten Péter

termelésvezető

Szűcs Zsolt

logisztikus

Katona Gyula

technikus

Makkai László

technikus

Vegye fel velünk

a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot