iKont_okoskonténer

Мы представили доклад о цифровизации в строительной отрасли на конференции HRPWR

Előadóként vettünk részt a Kékgalléros HR kihívások és megoldások 6.0 konferencián, melyet a HRPOWER szervezett. Számos izgalmas téma mellett az építőipari digitalizáció is szóba került. Ezúton is köszönjük a megtisztelő felkérést!

 

A korábban elkészített iparági mélyinterjús kutatásunk összefoglalója a hrpwr.hu oldalán is megjelent néhány hete. Ennek köszönhetően érkezett a felkérés, hogy mutassuk be az építőipari kutatás eredményeit a HR szakembereknek. Izgalmas kihívás volt, de az építőipari digitalizáció, valamint az általunk fejlesztett intelligens építőipari megoldások nemcsak az építésvezetők, hanem az építőiparban  dolgozó HR-esek életét is megkönnyítheti. Az iKont intelligens konténer és szoftver használatával hosszú távon jelentősen megváltozhat az építőipari munkások munkamorálja. Fejlesztésünk kiterjed más piacokra – mint például a mezőgazdaság vagy a gyártás –, ezért tulajdonképpen bármilyen kékgalléros alkalmazott napi munkavégzésében hozhat pozitív változásokat.

iKont_okoskonténer

Az előadás elején beiktattunk egy kis játékot is, kíváncsiak voltunk, hogy a közönség mennyire vevő egy délelőtti pálinkázásra.
A résztvevők kiállták a próbát, nemet mondtak az alkoholra.😉

Azon dolgozunk, hogy ez a mentalitás a kékgallérosok körében is hasonlóan alakuljon.

Az előadást cégünk ügyvezetője, Juhász Sándor Péter, valamint az Alright Communications PR szakembere, Szuchy Brigitta tartották meg közösen.

 

A prezentáció az alábbi linken érhető el: LINK

iKont_okoskonténer

Имиджевое видео iKont готово

16/01/2023

В течение последних недель мы работали с нашими творческими партнерами над созданием имиджевого видео, которое профессионально и достоверно представит разработки iKont и возможности цифровизации в строительной отрасли.

Видеоинтервью с рабочими-„синими воротничками” в строительной отрасли

07/11/2022

Мы вносим вклад в цифровизацию строительной отрасли, разрабатывая программное и аппаратное обеспечение iKont (например, „умный” контейнер). Чтобы получить полное представление о строительной отрасли, мы взяли интервью у некоторых рабочих-„синих воротничков”.

Радиоинтервью с Петером Шандором Юхасом, управляющим директором и соучредителем iKont

07/11/2022

Зюзсанна Тюске, ведущая Радио Байа, побеседовала с Петером Шандором Юхасом, который является соучредителем и управляющим директором компании iKont Ltd., которая занимается распространением умных контейнеров.