Rendszerünkről

Fejlesztésünk egy olyan hardvert és szoftvert magába foglaló komplex rendszer, amellyel teljeskörű kontroll alatt tarthatod a munkaterületedet. Mindezt úgy, hogy digitális építőipari megoldások és a legmodernebb ipari technológiák használatával sok feladat ellátását átveszi tőled és az iKont-felhasználóktól. Legyen szó munkásokról, irodai adminisztrátorról vagy mérnökökről, mindenkinek megkönnyíti a munkáját. A fejlesztés során figyelembe vettük az építőiparban jelenlévő problémás helyzeteket és adottságokat. A felhő alapú weboldalból és applikációból álló iKont szoftver önállóan, az építési konténer és a kapcsolódó hardverek nélkül is használható.

Termékek és szolgáltatások

konténer

Hardverparkunk központi elemét a 10, 20 vagy akár 40 lábas újrahasznosított konténerek alkotják. Corten acél vázszerkezet, por- és cseppmentes záródás, 2 mm trapézlemez anyagvastagság, mobil kialakítás (áthelyezhető/daruzható) jellemzi őket. Egyedi igények szerint az alábbi felszereltséggel választhatóak.

Automata ajtó

A 10 és 20 lábas konténerek felszerelhetőek önműködő ajtóval, amely a projekt helyszínen dolgozó munkatársak NFC-s órájának használatával nyitható. Az automata ajtó a konténerben tárolt értékek plusz védelmi vonala. A digitális éptőipari megoldások közül ez
megkönnyíti még a közlekedést is, miközben a konténerben tárolt anyagokat, eszközöket ki- és bejuttatják.

Kalocsaszekrény

...

Napelem

Polikristályos napelemes rendszer, amely kiegészíthető akkumulátorokkal és opcionálisan bekapcsolható aggregátorral. Segítségével az iKont által szállított digitális építőipari megoldások autonóm energiaellátása biztosított. Különösen távoli közművek esetén tudja jelentősen könnyíteni a kivitelező organizációját!
(Ez a termék jelenleg még nem elérhető)

kamerarendszer

Alap konstrukciónkban egy intelligens konténer négy külső és egy belső oldalára illesztett megfigyelőkamerával egészül ki. Ezek az applikáción keresztül közvetlen képet biztosítanak neked vagy az iKontŐr szolgáltatás használójának. A konténer bejárata fölé helyezett kamera segítségével akár távolról is lehet szóbeli figyelmeztetést adni, ellenőrzést és irányítást végezni.

beléptetőrendszer

Ipari felhasználásra alkalmas beléptető rendszer, amely a munkavállalók jogosultság szerinti be és kiléptetésére, azonosítására és munkaidejük nyilvántartására szolgál.
Mivel a munkaterületen tartózkodás (be- és kilépés) szorosan kapcsolódik az iKontBox és iKontCabinet használatához, így az automatikus be és kiléptetés remek kiegészítésként szolgálhat az eszköztároló rendszerek használatához.

Mobil beléptetőrendszer

Ipari felhasználásra alkalmas beléptető rendszer, amely a munkavállalók jogosultság szerinti be- és kiléptetésére, azonosítására és munkaidejük nyilvántartására szolgál. Az eszköz a kivitelezés helyszínén bárhol elhelyezhető, energiaforrás biztosítása mellett. A beüzemelés után automatikusan kapcsolódik az iKont szoftveres rendszeréhez és folyamatosan kommunikál azzal. Mivel a munkaterületen tartózkodás (be- és kilépés) szorosan kapcsolódik az intelligens konténer használatához, így remek kiegészítésként szolgálhat az eszköztároló rendszerek használatához.

Alkoholszondás beléptetőrendszer

Ipari felhasználásra alkalmas, moduláris kialakítású, alkoholszondával, igény szerint kijelzővel felszerelt beléptető rendszer. Alap funkcionalitása a munkavállalók jogosultság szerinti be és kiléptetése, azonosítása, munkaidejük nyilvántartása. Az eszköz a kivitelezés helyszínén bárhol elhelyezhető, energiaforrás biztosítása mellett. A beüzemelés után automatikusan kapcsolódik az iKont szoftveres rendszeréhez és folyamatosan kommunikál azzal. Az alkoholszondával felszerelt rendszer lehetővé teszi a munkavállalók munkaalkalmassági vizsgálatát és a kapott érték azonnali kiértékelését beléptetéskor.

ikontbox

Elektromos zárakkal ellátott szekrényrendszer, amely lehetővé teszi szerszámok biztonságos tárolását. A munkavállalók -az előre meghatározott jogosultsági háló alapján- a náluk lévő NFC-s órák segítségével tudják használni a rendszert. A box-ok 5 különböző méretben érhetőek el. Anyaguk szerint készülhetnek teljesen fémből, vagy vegyesen fémből és újrahasznosított ecopack anyagból.

Moduláris iKontBox

Egyéni igények szerint kialakítható szekrényrendszer, amely lehetővé teszi szerszámok biztonságos tárolását, és amelyekből több tetszőlegesen összekapcsolható. A munkavállalók egy előre meghatározott jogosultsági háló alapján a náluk lévő NFC-s órák segítségével használhatják az elektromos zárral ellátott tárolókat. Az iKontBox 5 különböző méretben érhető el. Anyaga szerint készülhet teljesen fémből, vagy vegyesen fémből és újrahasznosított ECO Panel anyagból.

Fix iKontCabinet

Fix kialakítású szekrény, amelyben különböző méretű, az igényeid szerint kialakított tárolórekeszek találhatóak. Az iKontCabinet akár az iKontBox-szal is összekapcsolható, így akár bővíthető is moduláris tárolókkal. Anyaga szerint készülhet teljesen fémből, vagy vegyesen fémből és újrahasznosított ECO Panel anyagból.

szoftver

Szoftveres rendszerünk minden funkcióját a terepen történő felhasználásnak és az irodai, adminisztratív feladatok adta kihívások megoldásának rendeltük alá. Ennek részeképp alkottuk meg az iKont Cloud Customer platformot és az iKontBase applikációt.

A felhő alapú iKont Cloud Customer platform az adminisztárcióhoz, vezetői ellenőrzéshez kapcsolódó felületként használható. Többek között a munkavállalók kezelésére,dokumentumkezelésre, készletkezelésre, kimutatások és statisztikák készítésére is használható. A rendszer folyamatosan kommunikál a hozzá kapcsolódó eszközökkel, így mindig a beérkező legfrissebb információkat tekintheted meg felületeden. Az iKontBase applikáción keresztül könnyedén kezelhetők a munkaterületen felmerülő feladatok az építésvezetők, brigádvezetők számára.

ikontőr

Az iKontŐr szolgáltatásunk segítségével szükségtelen folyamatosan nyomon követned az intelligens konténer oldalaira felszerelt kamerák képeit. Abban az esetben, ha a látottak alapján felkészült kollégáink indokoltnak tartják, akár távolról is a helyszínen zajló eseményekbe avatkozhatnak. Ezzel az iKontŐr szolgáltatásunk megkönnyíti számodra a kontroll biztosítását az adott munkaterület felett.

Vegye fel velünk

a kapcsolatot!

Kérjen árajánlatot