Újra Digitális-építőipar konferencia

Az építőipar és a digitalizáció kapcsolatáról szóló Digitális-építőipar konferenciát, immáron 6.alkalommal rendezték meg. 2017-ben volt az első, majd a pandémia évében (2020) egy kimaradt.

A konferencia mindenkinek szól!

Azoknak, akik építettnek, tervezik, kivitelezik és üzemeltetik a jövő építményeit.

 

 

A konferencián lehetőségünk volt előadni is, a  – DIMOP Plusz Pályázatok szerepéről az építőipari digitalizáció előmozdításában – témát illetően.

A támogatások segítségével az építőipari vállalkozások okos eszközöket és szenzorokat is bevezethetnek, amelyek valós idejű adatokat szolgáltatnak a munkaterületről. Ez lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb felhasználását és a munkafolyamatok optimalizálását.

 Az iKont intelligens konténer eszköztároló és beléptetőrendszer példája a digitális megoldásoknak az építőiparban. Ez a rendszer lehetővé teszi a munkaeszközök és eszközök nyomon követését, ami növelheti a kontrollt és hatékonyságot az építkezéseken.

 

Előadóként vettünk részt a Portfolio „Fókuszban a KKV Versenyképesség” című konferenciáján.

2024.06.05.

A konferencia helyszínéül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel szolgált, a cél az volt, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.