Újra Digitális-építőipar konferencia

Az építőipar és a digitalizáció kapcsolatáról szóló Digitális-építőipar konferenciát, immáron 6.alkalommal rendezték meg. 2017-ben volt az első, majd a pandémia évében (2020) egy kimaradt.

A konferencia mindenkinek szól!

Azoknak, akik építettnek, tervezik, kivitelezik és üzemeltetik a jövő építményeit.

 

 

A konferencián lehetőségünk volt előadni is, a  – DIMOP Plusz Pályázatok szerepéről az építőipari digitalizáció előmozdításában – témát illetően.

A támogatások segítségével az építőipari vállalkozások okos eszközöket és szenzorokat is bevezethetnek, amelyek valós idejű adatokat szolgáltatnak a munkaterületről. Ez lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb felhasználását és a munkafolyamatok optimalizálását.

 Az iKont intelligens konténer eszköztároló és beléptetőrendszer példája a digitális megoldásoknak az építőiparban. Ez a rendszer lehetővé teszi a munkaeszközök és eszközök nyomon követését, ami növelheti a kontrollt és hatékonyságot az építkezéseken.

 

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.