Elkészült az iKont image videója

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.

 

A videó elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy leendő ügyfeleink és partnereink megismerjék az általunk fejlesztett digitális megoldások széles körű választékát. Szoftveres és hardveres fejlesztéseink nemcsak az építőipar területén, hanem a mezőgazdaságban és a gyártásban is megoldást jelentenek a különféle kihívásokra.

 

Ismerd meg az iKontot!

Az iKont intelligens konténer rendszer első generációja azért készült, hogy az építkezéseken, üzemi területeken vagy gyárakban használt eszközök és szerszámok teljes mértékben biztonságban legyenek. Az iKont rendszer segítségével pontosan nyomon követhető a munkaeszközök életútja a beüzemelésüktől egészen a leselejtezésükig. Ehhez eszközként biztosítjuk a könnyen használható iKontBox szekrényrendszert és az iKontEntry beléptetőrendszert, melynek alkoholszondás verziója segítséget nyújt az ittas munkavégzés kiszűrésében is.
Az eszközök mellett az iKont szoftveres háttérrendszer mindenben kiszolgálja a felmerülő igényeket, legyen szó értékmegőrzésről vagy az eszközök nyilvántartásáról. Létrehoztuk továbbá az iKontŐr szolgáltatást, amely a kamerarendszerrel támogatva felügyeli a munkaterületet, az eszközöket és a munkavállalók biztonságát.

 

We presented on digitalisation in the construction industry at the HRPWR conference

10.11.2022

We participated as a speaker at the Blue Collar HR Challenges and Solutions 6.0 conference organised by HRPOWER. Among many exciting topics, the digitalisation of the construction industry was also discussed. Thank you again for being honoured with this invitation!

Radio interview with Péter Sándor Juhász, CEO and co-founder of iKont

09.10.2022

Zsuzsanna Tüske, presenter at Radio Baja, interviewed Péter Sándor Juhász, the CEO and co-founder of iKont Kft marketing intelligent containers.

Video interview with blue-collar workers in the construction industry

04.10.2022

By the software and hardware development of iKont (e.g. smart container), we contribute to the digitalisation of the construction industry. To get a full picture of the situation of the construction industry, we interviewed some blue-collar workers.