CONSTRUMÁN JÁRTUNK!

A 2023-as évben is a HUNGEXPO adott helyet a CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításnak március 29. és április 2. között. A több száz kiállító között, az IKONT is saját standdal büszkélkedhetett, ahol a kiállításra látogatók egy kompletten felszerelt intelligens konténert próbálhattak ki az IKONT RULETT elnevezésű játék jóvoltából. A rulett szabályait habár kicsit felülírtuk, de így is nagy sikere volt az IKONTBOXOK közötti találgatásoknak, amik rejtélyes ajándéktárgyakat rejtettek magukban.

 

A rendezvény remek lehetőséget kínált arra, hogy az építőipar területén tevékenykedő szakemberek közelebbről is megismerhessék az IKONT termékeit és kedvet kapjanak a digitális eszközök használatára, és ezek hatékony növelő, biztonságot és maximális kontrollt szolgáltató tulajdonságaival szembesüljenek.

 

A kollégák szakmai elhivatottságának és a közvetlenebb kapcsolatfelvételnek köszönhetően számos érdeklődővel sikerült névjegyet cserélni és a kiállítás után pár héttel később sikeres üzletet lebonyolítani.

 

Köszönhetően a folyamatosan bővülő és megújuló gépparkunknak, a digitális építőipari megoldások mellett, fémipari szolgáltatásokat is nyújtunk a különböző ágazatokban tevékenykedők számára, így a standunkra látogatók a fémipari szolgáltatásainkról is értesülhettek.

CONSTRUMA, reméljük még visszatérünk!

construma

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.