CONSTRUMÁN JÁRTUNK!

A 2023-as évben is a HUNGEXPO adott helyet a CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításnak március 29. és április 2. között. A több száz kiállító között, az IKONT is saját standdal büszkélkedhetett, ahol a kiállításra látogatók egy kompletten felszerelt intelligens konténert próbálhattak ki az IKONT RULETT elnevezésű játék jóvoltából. A rulett szabályait habár kicsit felülírtuk, de így is nagy sikere volt az IKONTBOXOK közötti találgatásoknak, amik rejtélyes ajándéktárgyakat rejtettek magukban.

 

A rendezvény remek lehetőséget kínált arra, hogy az építőipar területén tevékenykedő szakemberek közelebbről is megismerhessék az IKONT termékeit és kedvet kapjanak a digitális eszközök használatára, és ezek hatékony növelő, biztonságot és maximális kontrollt szolgáltató tulajdonságaival szembesüljenek.

 

A kollégák szakmai elhivatottságának és a közvetlenebb kapcsolatfelvételnek köszönhetően számos érdeklődővel sikerült névjegyet cserélni és a kiállítás után pár héttel később sikeres üzletet lebonyolítani.

 

Köszönhetően a folyamatosan bővülő és megújuló gépparkunknak, a digitális építőipari megoldások mellett, fémipari szolgáltatásokat is nyújtunk a különböző ágazatokban tevékenykedők számára, így a standunkra látogatók a fémipari szolgáltatásainkról is értesülhettek.

CONSTRUMA, reméljük még visszatérünk!

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

2023.08.24.

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen
területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a
területünk védelmének.

Előadóként és kiállítóként is részt vettük a Digitális – építőipar konferencián

2023.03.09.

A Danubius Hotel Arénában került megrendezésre a Digitális – építőipar konferencia 2023. február 21-én (online) és 22-én. A rendezvény mindkét napján részt vettünk előadóként, és különféle aspektusokból jártuk körbe az építőipari digitalizáció témakörét. A 22-i offline napon kiállítóként is bemutatkoztunk.

Elkészült az iKont image videója

2023.01.16.

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.