iKont a Construmán

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

A már egyszer nagy sikert aratott iKont Rulett játékra invitáltuk a látogatókat, hogy az iKont boxokban elrejtett nyeremények segítségével megismerhessék a boxok által kínált lehetőséget a szerszámok biztonságos és a felelősségi viszonyokat automatikusan rendező tárolására.

A számos látogató és visszatérő ügyfelünk mellett a HÍR TV stábját és Martonvásár alpolgármesterét, Horváth Bálintot is vendégül láthattuk a standunkon.

Construma 2024

A helyszínen tapasztalt pozitív és interaktív visszajelzéseknek köszönhetően igen sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött!  A rendezvényről és rólunk az alábbi linken elérhető HÍR TV-s megjelenésünk ad egy kis ízelítőt, nézzétek meg!

https://www.youtube.com/watch?v=fgVfTC-kgqw

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.