Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.

A több ezer látogató közül mintegy 20 céggel sikerült is felvennünk kapcsolatot, akik vagy mint ügyfél, vagy mint disztribúciós partner tudják segíteni azt a célunkat, hogy minél több helyen digitalizáljuk az építő és egyéb termelőipari munkaterületi folyamatokat. Jól látszik a helyi visszajelzések alapján, hogy tőlünk 3000 km-re is hasonló kontroll problémákkal küzdenek a cégek szinte mindegyik iparágban, ahol fizikai munkavállalók jelentős számban dolgoznak.

A helyi sajátosságok megismerésében és a kapcsolatok megfelelő elmélyítésében nagy segítséget nyújtanak Magyarország Azerbajdzsáni Nagykövete és Gazdasági Attaséja is. Bízunk benne, hogy a nemzeti bemutatkozások által az iKont termékei népszerűségre tehetnek szert.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.