Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.

A több ezer látogató közül mintegy 20 céggel sikerült is felvennünk kapcsolatot, akik vagy mint ügyfél, vagy mint disztribúciós partner tudják segíteni azt a célunkat, hogy minél több helyen digitalizáljuk az építő és egyéb termelőipari munkaterületi folyamatokat. Jól látszik a helyi visszajelzések alapján, hogy tőlünk 3000 km-re is hasonló kontroll problémákkal küzdenek a cégek szinte mindegyik iparágban, ahol fizikai munkavállalók jelentős számban dolgoznak.

A helyi sajátosságok megismerésében és a kapcsolatok megfelelő elmélyítésében nagy segítséget nyújtanak Magyarország Azerbajdzsáni Nagykövete és Gazdasági Attaséja is. Bízunk benne, hogy a nemzeti bemutatkozások által az iKont termékei népszerűségre tehetnek szert.

IKONT A BRIT-MAGYAR ÜZLETI FÓRUMON!

2023.10.10.

A közel 100 magyar és brit cég között, az Ikont is részt vett a Brit-Magyar Üzleti Fórumon 2023. október 5. és 6. napokon Budapesten, a Hungarian British Business Alliance (HBBA), a Londoni Magyar Nagykövetség és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezésének köszönhetően.

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

2023.08.24.

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen
területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a
területünk védelmének.

CONSTRUMÁN JÁRTUNK!

2023.04.10.

A 2023-as évben is a HUNGEXPO adott helyet a CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításnak
március 29. és április 2. között.