Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.

A több ezer látogató közül mintegy 20 céggel sikerült is felvennünk kapcsolatot, akik vagy mint ügyfél, vagy mint disztribúciós partner tudják segíteni azt a célunkat, hogy minél több helyen digitalizáljuk az építő és egyéb termelőipari munkaterületi folyamatokat. Jól látszik a helyi visszajelzések alapján, hogy tőlünk 3000 km-re is hasonló kontroll problémákkal küzdenek a cégek szinte mindegyik iparágban, ahol fizikai munkavállalók jelentős számban dolgoznak.

A helyi sajátosságok megismerésében és a kapcsolatok megfelelő elmélyítésében nagy segítséget nyújtanak Magyarország Azerbajdzsáni Nagykövete és Gazdasági Attaséja is. Bízunk benne, hogy a nemzeti bemutatkozások által az iKont termékei népszerűségre tehetnek szert.

Előadóként vettünk részt a Portfolio „Fókuszban a KKV Versenyképesség” című konferenciáján.

2024.06.05.

A konferencia helyszínéül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel szolgált, a cél az volt, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.