ikont_okoskonténer

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a területünk védelmének.

 

Hatékony terület lefedettség kamerarendszerrel: Ha egy négyzet alakú, sík területről beszélünk, legyen az 500 vagy 1000 m2, akkor általában 6-8 kamerára lehet szükség, hogy megfelelően rögzítsék az összes irányt. A modern kamerák széles látószöggel és nagy felbontással rendelkeznek, így egy jól megtervezett kamerarendszer képes teljes körű megfigyelést biztosítani, minimális vakfoltokkal vagy hiányos lefedettséggel.

 

A kamerarendszer kiemelkedő előnye, hogy költséghatékonyan biztosítja a terület védelmét. Hasonlóan hatékonyan működnek, mint a hagyományos biztonsági őrök, de jelentős megtakarítást eredményeznek hosszú távon. Míg egy átlagos kamerarendszer kiépítése (kialakítástól függően) munkadíjjal együtt kb. 450.000 Ft, addig egy biztonsági őr átlagos fizetése járulékokkal együtt minimum 400.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy közel 1,2 hónap alatt megtérül, ha a kamerarendszert választjuk az esetlegesen munkaidőben szundikáló biztonsági őr helyett.

 

Mindemellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a biztonsági őrök fizetése, járulékai és egyéb költségei folyamatosan terhelik a költségvetést, a kamerarendszer egyszeri telepítési és fenntartási költségei ezzel szemben jóval alacsonyabbak. Jó példa erre az IKONTŐR szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi, hogy akár havi pár ezer forintot ráfordítva, éjjel-nappali kivonuló szolgálatot vehessenek igénybe ügyfeleink. Ha szeretnénk még biztosabbá tenni az őrzendő területet, érdemes a kamera mellé riasztórendszer telepítése is, ezzel biztosítva a teljes körű kontrollt.

 

A fenti területi elrendezést és méreteket alapul véve a számításhoz: ha kamerarendszert választunk a biztonságiőr helyett, hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhet a vállalkozás számára. Bízza ránk a kamerarendszer telepítését, és mi gondoskodunk arról, hogy az optimális védelem elérhető legyen. Válassza az okos technológiát és hagyja, hogy a kamerarendszer vigyázzon az ön és tulajdonai biztonságára!

ikont_okoskonténer

CONSTRUMÁN JÁRTUNK!

2023.04.10.

A 2023-as évben is a HUNGEXPO adott helyet a CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításnak
március 29. és április 2. között.

Előadóként és kiállítóként is részt vettük a Digitális – építőipar konferencián

2023.03.09.

A Danubius Hotel Arénában került megrendezésre a Digitális – építőipar konferencia 2023. február 21-én (online) és 22-én. A rendezvény mindkét napján részt vettünk előadóként, és különféle aspektusokból jártuk körbe az építőipari digitalizáció témakörét. A 22-i offline napon kiállítóként is bemutatkoztunk.

Elkészült az iKont image videója

2023.01.16.

Az elmúlt hetekben kreatív partnereinkkel egy olyan image videó elkészítésén dolgoztunk, ami hitelesen, profi módon mutatja be az iKont fejlesztéseit és az építőipari digitalizáció adta lehetőségeket.