ikont_okoskonténer

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a területünk védelmének.

 

Hatékony terület lefedettség kamerarendszerrel: Ha egy négyzet alakú, sík területről beszélünk, legyen az 500 vagy 1000 m2, akkor általában 6-8 kamerára lehet szükség, hogy megfelelően rögzítsék az összes irányt. A modern kamerák széles látószöggel és nagy felbontással rendelkeznek, így egy jól megtervezett kamerarendszer képes teljes körű megfigyelést biztosítani, minimális vakfoltokkal vagy hiányos lefedettséggel.

 

A kamerarendszer kiemelkedő előnye, hogy költséghatékonyan biztosítja a terület védelmét. Hasonlóan hatékonyan működnek, mint a hagyományos biztonsági őrök, de jelentős megtakarítást eredményeznek hosszú távon. Míg egy átlagos kamerarendszer kiépítése (kialakítástól függően) munkadíjjal együtt kb. 450.000 Ft, addig egy biztonsági őr átlagos fizetése járulékokkal együtt minimum 400.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy közel 1,2 hónap alatt megtérül, ha a kamerarendszert választjuk az esetlegesen munkaidőben szundikáló biztonsági őr helyett.

 

Mindemellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a biztonsági őrök fizetése, járulékai és egyéb költségei folyamatosan terhelik a költségvetést, a kamerarendszer egyszeri telepítési és fenntartási költségei ezzel szemben jóval alacsonyabbak. Jó példa erre az IKONTŐR szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi, hogy akár havi pár ezer forintot ráfordítva, éjjel-nappali kivonuló szolgálatot vehessenek igénybe ügyfeleink. Ha szeretnénk még biztosabbá tenni az őrzendő területet, érdemes a kamera mellé riasztórendszer telepítése is, ezzel biztosítva a teljes körű kontrollt.

 

A fenti területi elrendezést és méreteket alapul véve a számításhoz: ha kamerarendszert választunk a biztonságiőr helyett, hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhet a vállalkozás számára. Bízza ránk a kamerarendszer telepítését, és mi gondoskodunk arról, hogy az optimális védelem elérhető legyen. Válassza az okos technológiát és hagyja, hogy a kamerarendszer vigyázzon az ön és tulajdonai biztonságára!

ikont_okoskonténer

Előadóként vettünk részt a Portfolio „Fókuszban a KKV Versenyképesség” című konferenciáján.

2024.06.05.

A konferencia helyszínéül a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel szolgált, a cél az volt, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

Kiállítók voltunk az Ipar Napjai Szakkiállításon!

2024.05.21.

Az Ipar Napjai egy jelentős ipari szakkiállítás, amelyet évente rendeznek meg Budapesten a Hungexpo területén. Ez az esemény Magyarország legnagyobb ipari találkozója, amely számos iparágat felölel, beleértve a gépgyártást, hegesztési technológiákat, ipari automatizálást és még sok mást. Az esemény célja, hogy bemutassa az ipar legújabb fejlesztéseit és trendjeit, valamint lehetőséget biztosítson a résztvevők számára új üzleti kapcsolatok kialakítására és meglévő kapcsolatok megerősítésére.

iKont Rulett a CONSTRUMÁN

2024.04.15.

A CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításon ismét bemutatkozhattunk április 10. és 14. között a Fejér Vármegyei Iparkamara közreműködésével.