ikont_okoskonténer

Miért éri meg kamerarendszerrel védeni a területünket?

A biztonság kiemelkedő fontosságú, legyen szó építkezésről, telephelyről vagy bármilyen területről. Azonban az ár szempontjából jelentős eltérések lehetnek a védelmi megoldások között.
A kamerarendszer telepítése nemcsak költséghatékony, hanem egy megbízható módja is a területünk védelmének.

 

Hatékony terület lefedettség kamerarendszerrel: Ha egy négyzet alakú, sík területről beszélünk, legyen az 500 vagy 1000 m2, akkor általában 6-8 kamerára lehet szükség, hogy megfelelően rögzítsék az összes irányt. A modern kamerák széles látószöggel és nagy felbontással rendelkeznek, így egy jól megtervezett kamerarendszer képes teljes körű megfigyelést biztosítani, minimális vakfoltokkal vagy hiányos lefedettséggel.

 

A kamerarendszer kiemelkedő előnye, hogy költséghatékonyan biztosítja a terület védelmét. Hasonlóan hatékonyan működnek, mint a hagyományos biztonsági őrök, de jelentős megtakarítást eredményeznek hosszú távon. Míg egy átlagos kamerarendszer kiépítése (kialakítástól függően) munkadíjjal együtt kb. 450.000 Ft, addig egy biztonsági őr átlagos fizetése járulékokkal együtt minimum 400.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy közel 1,2 hónap alatt megtérül, ha a kamerarendszert választjuk az esetlegesen munkaidőben szundikáló biztonsági őr helyett.

 

Mindemellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a biztonsági őrök fizetése, járulékai és egyéb költségei folyamatosan terhelik a költségvetést, a kamerarendszer egyszeri telepítési és fenntartási költségei ezzel szemben jóval alacsonyabbak. Jó példa erre az IKONTŐR szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi, hogy akár havi pár ezer forintot ráfordítva, éjjel-nappali kivonuló szolgálatot vehessenek igénybe ügyfeleink. Ha szeretnénk még biztosabbá tenni az őrzendő területet, érdemes a kamera mellé riasztórendszer telepítése is, ezzel biztosítva a teljes körű kontrollt.

 

A fenti területi elrendezést és méreteket alapul véve a számításhoz: ha kamerarendszert választunk a biztonságiőr helyett, hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhet a vállalkozás számára. Bízza ránk a kamerarendszer telepítését, és mi gondoskodunk arról, hogy az optimális védelem elérhető legyen. Válassza az okos technológiát és hagyja, hogy a kamerarendszer vigyázzon az ön és tulajdonai biztonságára!

ikont_okoskonténer

Újra Digitális-építőipar konferencia

2024.02.28.

A 2024-es Digitális-építőipari konferenciának a Millennium Hotel adott otthont, mely rendezvényen az iKont-nak is jelenése volt! A részvétel lehetőséget adott arra, hogy fejlesszük a szakmai tudásunkat, bővítsük a kapcsolati hálónkat és lépést tartsunk az iparág legfrissebb trendjeivel és technológiáival.

1 nap, hogy fejlődhessünk! – Magyar Marketing Fesztivál 2024

2024.02.27.

A legújabb Üzleti-és Marketing trendekkel ismerkedhettünk meg 2024. január 25-ikén Budapesten a Lurdy Konferencia-központban, a Magyar Marketing Fesztiválon. Közel 1500 döntéshozó a KKV szektorból, 50 kiállító és 30 előadó volt jelen az egyik legnagyobb évindító marketing rendezvényen.

Részt vettünk a Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon!

2023.10.24.

Több jelentős magyar cég mellett részt vettünk a 2023.10.19-21. között Bakuban megrendezésre kerülő Rebuild Karabah és Baku Épitőipari Expo kiállításon, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával.